Despre ultima vreme

Faith in humanity restored

ImageEram azi la plimbare, în trecere printr-un hypermarket, și plimbându-mă eu așa prin galeria respectivului magazin, la un moment dat apare în fata mea un tip și-mi oferă o floare cu ocazia Mărțișorului. Un gest atât de simplu și atât de drăguț.

M-a surprins atât de tare că n-am știut cum să reacționez. Ar fi fost o idee să-i mulțumesc. N-am apucat nici asta să zic. M-am blocat pur și simplu. Și când te gândești că eram gata să îl refuz politicos, ca de obicei, ca pe majoritate celor care mă opresc pe stradă „câteva secunde”. Parcă mă și simt prost. Să vrei să refuzi gestul frumos al unui om… Poftim!

Nu știu câți bani o fi cheltuit bietul om pentru chestia asta, dacă regretă sau nu buzunarul lui, dacă a fost ceva organizat sau ceva spontan, dar eu îi spun că a meritat. A făcut o grămadă de doamne și domnișoare să se simtă bine. Și mie mi-a făcut ziua.

Oricum vă urez tuturor o primăvară cât se poate de frumoasă și plină de experiențe și amintiri drăgălașe… ca iepurașul alb pe care l-am văzut azi în brațele cuiva pe stradă, de exemplu.

Foto: arhiva personală

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s