Cu dragoste

Secretul ăsta e știut de toată lumea

ballon

E persoana aia cu care ai atât de multă istorie și cu care ai atât de multe inside joke-uri. Știi că trebuie să renunți la omul ăla la care teoretic ai renunțat, dar toată lumea știe că vă mai trimiteți mesaje și vă mai întâlniți în secret. Trebuie să renunți, dar nu poți. Nu te lasă inima. Aveți o grămadă de prieteni comuni, o grămadă de cunoștințe, oameni pe care nu aveți cum să îi împărțiți ca la partaj. De fapt, nici nu trebuie, dar asta îți spui tu de fiecare dată. Cu asta te minți. Și parcă de ce îți interzici orice viitoare legătură, de-aia te provoci singură să mai ieșiți la un ceai, că nu bea cafea. Parcă undeva în suflețelul tău încă mai speri să revină totul la ce a fost odată. Ai vrea să dai timpul înapoi sau măcar să vă închizi pe voi într-o capsulă a invizibilității.

E iubirea aia interzisă. El are pe cineva sau tu ai pe cineva, sau ambele variante. Sau niciuna. Dar pur și simplu te-a făcut la un moment dat să suferi și nu vrei să se repete istoria. Ți-e frică, de fapt. Dar l-ai iertat demult. Nu-ți place totuși să treci pe locul 2 de unde ai fost odată campioană absolută și necontestabilă.

Ați rămas oricum prieteni. Dar știți amândoi că e vorba de mai mult. Și mereu va fi. Pentru că sunteți voi. Iar actuala e conștientă de asta și se simte amenințată de tine. De-asta i-a interzis cumva neverbalizat să mai aibă orice fel de legatura cu tine. Când oricum, nici el nu se poate abține.

Și multă vreme te minți tu pe tine că nu mai simți nimic pentru el, că oricum nu mai e nimic acolo, nicio chimie, niciun magnet. Când de fapt în sufletul tău te întrebi dacă mai are rost, dacă are vreun viitor și încotro se întreaptă… chestia asta a voastră. Și vrei să mergă. Știi sigur, pentru că îl cunoști prea bine, că și el e pe aceeași lungime de undă. Dar și lui ca și ție îi e frică. Îi e frică să nu-l respingi sau să nu te rănească din nou sau să renunțe la ce are acum pentru ceva ce își dorește cu toată ființa, dar care nu îi promite nimic, nu îi dă nicio garanție.

Foto: Mădă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s