Despre mine blogguind

457634_4131786574476_1231604743_oBlogguiesc de ceva ani buni… Am început prin ianuarie 2009, pe cand eram în liceu și asta doar pentru că mi s-a părut o provocare. Pe vremea aia ținea loc de jurnal. Scriam acolo răruț (acum scriu şi mai răruţ), dar cel puțin o dată pe lună și numai lucruri care mi se păreau mie memorabile. Am șters cu regret majoritatea postărilor cu care am început, dar nu pentru că mi-ar fi fost rușine de ceea ce eram atunci sau de cum scriam, ci pentru că postările alea nu prea se mai pupau cu ce devenise blogul meu între timp. Inițial am scris pe Blogspot (aici e vechiul), dar m-am mutat din curiozitate pe WordPress.

Sunt psiholog şi psihoterapeut în formare. Mă pasionează multe. Atât de multe încât, la o primă numărătoare, nu le cuprind pe toate. Ce-i drept, nu fac nici 10% din cât aș putea să fac. Îmi place să craft-uiesc lucrușoare (pe care le găsiți dacă dați un search pe Facebook: Rox’s Handmade), îmi place să scriu (că de-aia am blog), dar mi-e lene să citesc. Până nu demult îmi plăcea fotografia (nu profi că n-am nici scule, nici cunoștințe necesare, dar decent estetic din punctul meu de vedere) și-mi mai plăcea să cânt (și acum îmi mai place, dar n-am mai facut asta demult). Mă mai pasionează şi dezvoltarea personală, dacă poate fi încadrată în capitolul ăsta. Îmi place să învăţ despre culturile altora şi să fac comparaţii între cum e la noi şi cum e la ei. Ma ajută să mă apropii mai mult de oamenii de pe alte meleaguri pe care îi cunosc de-a lungul timpului în diverse contexte.

Îmi face o deosebită plăcere să contrazic. Pe indiferent ce subiect. Și țin la punctul meu de vedere cu dinții. Iar dacă dau dreptate cuiva brusc, nu o fac pentru că accept ce spune, ci din oboseală sau lene. Oricum, în general mă apuc de multe de-odată și nu duc la final nici jumătate.

Sunt optimistă, răbdătoare și mai mereu veselă, dar dacă îmi sare muștarul, îmi sare bine. Trăiesc orice clipă, sentiment, emoție destul de intens și probabil de-asta sunt destul de ușor de rănit sau de înveselit. Nu am așteptări mari de la oameni în general și asta tocmai ca să evit dezamăgirea. Iau totul așa cum e și nu mă apuc să găsesc sensuri extreme și teorii ale conspirației.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s